Smo vodilno podjetje na področju elektronske priporočene dostave, storitve zaupanja ki omogoča varno, zanesljivo in cenovno ugodno dostavo zaupnih vsebin.

Digitalizacija podjetjem omogoča elektronsko poslovanje znotraj podjetij medtem ko naša storitev zagotavlja zanesljivo, zaupno in dokazljivo izmenjavo z zunanjim svetom.

Posredujemo poslovno, sodno in upravno pošto, hkrati pa našim strankam nudimo celovito podporo na področju storitev zaupanja ter e-sodstva in e-uprave.

Naše rešitve so odprte, podpiramo najbolj razširjene operacijske sisteme Linux, OSX in Windows. Razvijamo varne, a še vedno uporabniku prijazne storitve, ki temeljijo na elektronskih identitetah in kvalificiranih potrdilih za elektronske podpise in žige.

EU trust mark logo positive 500pxPodjetje EIUS je prejemnik znaka zaupanja EU, ki daje zagotovilo, da so ponudniki elektronskih storitev in njihove storitve zaupanja vredni in usposobljeni ter v skladu s pravili iz uredbe eIDAS, s čimer se zagotavlja visoka kakovost, ki je urejena po vsej EU. Znak zaupanja EU lahko uporabijo izvajalci storitev, ki so prejeli kvalificiran status v skladu z uredbo eIDAS.

Poglej listo ponudnikov

Kontakt

EIUS d.o.o., Vrtna ulica 22

1000 Ljubljana, Slovenija

Matična št.: 3751228000

Davčna št.: SI 41887204

pisarna@eius.si

eius@vep.si (VEP.si predal)

Stopite z nami v stik